ERASMUS+ 2022 -2023 DÖNEMİ ÖĞRENİM / STAJ / DOKTORA / KA107 (ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ) BAŞVURULARI UYGUNLUK KONTROLÜ SONUÇLARI

ÖNEMLİ: İngilizce sözlü sınavı tarihi ve saati, 30 Mart 2022 saat 09:00 olarak güncellenmiştir. İngilizce sınavıyla ilgili bilgiler YADYO'nun web sayfasından yayımlanacaktır. Almanca ve Fransızca dillerinden sınava girecekler ilgili Bölümlerce bilgilendirilecektir.

Erasmus+ 2022-2023 Dönemi Öğrenim / Staj / Doktora / KA107 (Uluslararası Kredi Hareketliliği) Başvuruları üzerinde yapılan Uygunluk Kontrolü sonucuna göre:

Öğrenim Hareketliliği:

İngilizce yabancı dil sınavına girebilecek aday adayı öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Almanca yabancı dil sınavına girebilecek aday adayı öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Fransızca yabancı dil sınavına girebilecek aday adayı öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Daha önce yapılan Erasmus Dil Sınavlarından alınan dil notunu kullanacak öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği geçersiz başvurular için tıklayınız.

Doktora Öğrenim Hareketliliği:

Doktora Staj Hareketliliği:

Staj Hareketliliği:

Staj Hareketliliği geçersiz başvurular için tıklayınız.

KA107 (Uluslararası Kredi Hareketliliği):