2023 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI (ÖN LİSANS – LİSANS – YÜKSEK LİSANS – DOKTORA)

Başvuru sürecinde ve sonrasında verilen belge getirme tarihinde Kabul Belgesi veya Niyet Beyanı olan tüm öğrencilerimiz ASİL (hibe almaya hak kazanmıştır) olmuştur.

Kabul alamayan diğer öğrencilerimiz “BEKLEMEDE” olarak listelenmiştir. Beklemedeki öğrenciler 29 Nisan 2024 tarihine kadar kabul belgesi veya niyet beyanı getirebilir.

29 Nisan 2024 tarihine kadar kabul belgesi veya niyet beyanı getiren öğrenciler Yedek olarak listelenecektir ancak hibe almaya hak kazanan ASİL durumundaki öğrencilerimizden feragat eden olursa ya da Kasım/Aralık aylarında EK-HİBE olanağımız olabilirse ASİL kategorisine geçebilir.

https://erasmus.cu.edu.tr/haber-detay/220/erasmus-staj-hareketli-li-gi-oryantasyon-toplantisi adresinde yer alan ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI tarihlerini kontrol ederek ilgili toplantılara katılabilirsiniz.

Ön lisans-Lisans ve Yüksek Lisans staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Kısa dönem doktora staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Uzun dönem doktora staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.