Yabancı Hükümet Özel Bursları

Vietnam Thai Nguyen Üniversitesi tarafından, 2021-2022 akademik dönemi için lisans ve lisansüstü alanlarında burslar tahsis edilmektedir. Lisans alanında çevre bilimleri ve gıda teknolojisi üzerine, yüksek lisans alanında tarım ekonomisi ve çevre bilimleri üzerine burs verilecektir. Kış dönemi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2020, tüm başvurular için ise son başvuru tarihi 30 Haziran 2020'dir.

Hong Kong Baptist Üniversitesince, "International Postgraduate Scholarships (IPS)" bursu kapsamında 1 yıl süreli yüksek lisans eğitimi imkânı sağlanmaktadır. Son başvuru tarihi, başvuru yapılacak alana göre değişiklik göstermektedir. Burslar; muhasebe, insan kaynakları, finans, ekonomi, yönetim, veri analizi alanlarında verilmektedir.

Burslara ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.