Duyurular

...

2019 STAJ HAREKETLİLİĞİ EK ÇAĞRI ASİL VE ADAY ADAYI ÖĞRENCİ LİSTESİ

2019 STAJ HAREKETLİLİĞİ EK ÇAĞRI ASİL VE ADAY ADAYI ÖĞRENCİ LİSTESİ

Aşağıda yer alan listeler Erasmus puanları (Akademik Ortalama + Dil Puanı ÷ 2) ve + / - puanlar hesaplanarak oluşturulmuştur. Başvuru esnasında Kabul Belgesi getiren öğrenciler +10 puan almışlardır. 15 Nisan 2021 tarihine kadar birimimize Kabul belgesi getiren öğrencilere +10 puan uygulanmamış ancak öğrenciler belge teslim tarihi içerisinde Kabul aldıkları için ASİL listesinde yer almıştır.

Bekleme listesinde yer alan ADAY ADAYI öğrencilerin ASİL listesine girebilmeleri için 15 Mayıs 2021 ya da 15 Haziran 2021 tarihlerine kadar kabul belgesi göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde getirilen kabul belgelerine göre ASİL ve ADAY ADAYI listeleri güncellenecektir.

15 Haziran 2021 tarihine kadar kabul belgesi getiremeyen öğrencilerin sayısı ve ASİL listesinde olan öğrencilerin süre ve hibe hesaplamasına göre yeni kabul belgesi getirme tarihleri yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olacaktır.

2019 Erasmus+ Staj Hareketliliği ile ilgili yararlanıcı bilgilendirme toplantısı Mayıs ayı içerisinde yapılacaktır. Toplantı tarihi ve saati daha sonra duyurulacaktır.

 

Asil ve aday adayı öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.