Duyurular

...

2023 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ- GÜNCEL LİSTELER (ÖN LİSANS – LİSANS – YÜKSEK LİSANS – DOKTORA)

29 Nisan 2024 tarihine kadar Kabul Belgesi veya Niyet Beyanı getiren öğrencilerimiz değerlendirilmiş ve 1 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan “hibe almaya hak kazananlar listesinde” yer almayan bölümler arasında en yüksek puana sahip öğrenci ASİL listeye eklenmiştir. Feragat eden öğrencilerden kalan mevcut hibemiz ile ancak 1 öğrenci ASİL öğrenci kategorisine eklenmiştir. Kabul belgesi getiren diğer öğrencilerimiz YEDEK olarak listelenmiştir.

29 Nisan 2024 tarihine kadar kabul belgesi veya niyet beyanı getiren ve Yedek olarak listelenen öğrenciler ancak ASİL durumundaki öğrencilerimizden feragat eden olursa ya da Kasım/Aralık aylarında kurumumuza EK-HİBE tahsis edildiği takdirde ASİL kategorisine geçebilir.

Kabul alamayan diğer öğrencilerimiz “BEKLEMEDE” olarak listelenmiştir. Beklemedeki öğrencilerin kabul mektubu veya niyet beyanı getirmeleri için herhangi bir tarih belirlenmemiştir ancak ilerleyen tarihlerde ortaya çıkacak şartlara göre yeni tarih belirlenebilir. Lütfen web sayfamızı düzenli takip ediniz.

 

Ön lisans-Lisans ve Yüksek Lisans staj hareketliliği güncel sonuçları için tıklayınız.

Doktora staj hareketliliğinde (uzun ve kısa) feragat eden olmadığı için ASİL listesinde bir güncelleme olmamıştır. Güncel liste için tıklayınız.