ERASMUS+ 2022 PROJE DÖNEMİ STAJ HAREKETLİLİĞİ, DOKTORA KISA DÖNEM VE UZUN DÖNEM STAJ HAREKETLİLİĞİ VE KA171 BAŞVURULARI YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI

Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Doktora Kısa Dönem ve Uzun Dönem Staj Hareketliliği Dil Sınavı Limiti ile aşağıda belirtilen hususları dikkatlice okuyunuz.

İngiliz Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 90

Alman Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 70

Fransızca Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 70

Yüksek Lisans/Doktora: 60

Lisans: 60 (Spor Bilimleri Fakültesi, Konservatuvar, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe Eğitimi, İç Mimarlık ve İlahiyat bölümleri öğrencileri için: 50)

Ön lisans: 50

Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği Dil Sınavı Limiti ile aşağıda belirtilen hususları dikkatlice okuyunuz.

İngiliz Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 90

Alman Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 70

Fransızca Dili Eğitimi Erasmus Dil Sınavı Limiti: 70

Diğer alanlar: 60

İngilizce Dil Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Almanca Dil Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Fransızca Dil Sınavı sonuçları için tıklayınız.