STAJ HAREKETLİLİĞİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Erasmus+ Staj Hareketliliğine ilişkin olarak Ulusal Ajans tarafından gönderilen e-posta aşağıda yer almaktadır. Hareketliliğinizi planlarken bu hususu dikkate alınız.

“Almanya Büyükelçiliği vize şubesinden yapılan bilgilendirmede;  Almanya’nın Velbert şehrinde bulunan Tekno Service Şirketinin (Firma: Teknoservice, Adres: Friedrich Str. 213 42551 Velbert, Almanya, Tel.: +49 1634616312, internet sayfası: https://teknoservice.de/ ) güvenilir bir işveren olmadığı ve bu nedenle de burada staj yapmak üzere kabul edilen ve vize başvurusunda bulunan öğrencilerin vize başvurularının reddedildiği belirtilmektedir. Ayrıca alınan son bilgiye göre, ilgili şirketin faaliyetlerinin de durdurulduğu dile getirilmiştir.

Bu nedenle öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için bu şirketin uygun staj yeri listelerinizden çıkarılması için gereken hassasiyetin gösterilmesiniz rica ederiz.

Saygılarımızla,”