2022 PROJE DÖNEMİ DOKTORA STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

Başvuru sürecinde ve sonrasında verilen belge getirme tarihlerinde Kabul Belgesi veya Niyet Beyanı olan tüm öğrencilerimiz ASİL (hibe almaya hak kazanmıştır) olmuştur.

Kabul alamayan diğer öğrencilerimiz YEDEK olarak listelenmiştir. Yedek öğrenciler 16 Haziran 2023 tarihine kadar kabul belgesi veya niyet beyanı getirebilir.

16 Haziran 2023 tarihlerine kadar kabul belgesi veya niyet beyanı getiren öğrencilerimiz elimizde kalan bütçe dahilinde değerlendirilecek ve ASİL ve YEDEK listesi yeniden güncellenecektir. Bütçe durumuna göre yeni bir kabul belgesi getirme tarihi ilan edilip edilmeyeceği sayfamızda güncel liste ile birlikte duyurulacaktır.

17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10:30’da Online Staj Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. ASİL olan öğrencilerin katılımı zorunludur. Yedek öğrencilerimiz de toplantıya katılabilir.

Toplantı Teams üzerinden yapılacağı için bir gün önce Teams hesaplarınıza davet gönderilecektir.

Kısa dönem doktora staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Uzun dönem doktora staj hareketliliği sonuçları için tıklayınız.