Duyurular

...

2017 ve 2018 Proje Dönemleri Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği - Personel Hareketliliği - Başvuru Sonuçları

2017 ve 2018 Proje Dönemleri Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği - Personel Hareketliliği Çağrısına yapılan Başvuru Sonuçları ile ilgili önemli açıklamalar:

04.01.2019 tarihinde sona eren III. Çağrı Başvurusuna göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği - Personel Hareketliliği için toplam 7personelimiz başvuru yapmıştır.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından üniversitemize sağlanan hibe ve ortak kurumlarla yapılan anlaşmaların kontenjanı çerçevesinde başvurular ilgili Seçim Kurulu tarafından duyuruda belirtilen kriterler doğrultusunda değerlendirilmiş ve başvuru sonucu BAŞARILI veya SEÇİLMEDİ olan personelimiz ile ilgili sonuç listesi oluşturulmuştur.

Puanlama konusunda itiraz dilekçesi vermek isteyen personelimiz, 17.01.2019 tarihine kadar dilekçesi ile birlikte Dış İlişkiler Birimimize gelebilirler.

Projede yer alan bölümlerin kullanılmayan kontenjanları için Ocak ayının sonunda SON ÇAĞRI yapılacaktır. Kontenjan bilgisi Çağrı metninde yer alacaktır.

Seçilen personelimize yönelik “Bilgilendirme Toplantısı” ile ilgili tarih ve toplantının yeri Erasmus+ Koordinatörlüğümüz tarafından eposta ile bildirilecektir.


Sonuçlar için lütfen tıklayınız.