Duyurular

...

Erasmus+ Staj Konsorsiyum 2018-2019 Akademik Yılı 1. Çağrı Sonuçları

Sevgili öğrenciler

2018-2020 yıllarını kapsayacak olan Erasmus+ Staj Konsorsiyum Projemizle ile ilgili I. Çağrı’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yeni Konsorsiyum projemizin henüz bütçesi belli olmadı. Dolayısıyla sizleri seçerken geçmiş yıllarda kurumumuza tahsis edilen hibeler ile ilgili deneyimlerimize göre “aday adayı” ve “yedek” olarak belirledik. Erasmus Uygulama El Kitabı’nda da belirtildiği gibi “Kurumların kendilerine tahsis edilen hibe miktarı belli olmadan önce seçimleri gerçekleştirmeleri halinde, öğrencilerine açık ve anlaşılır bir şekilde seçilen öğrencilerin aday olduklarını ve ancak Merkez’in hibe dağıtım sonuçlarını ilan etmesinden sonra seçim sonuçlarının kesinlik kazanacağını belirtmeleri gerekir.” (sayfa 10). Hibelerin Temmuz sonu gibi açıklanmasını bekliyoruz.

Seçimler, her fakülte/bölüm için en yüksek puanı alan öğrencilerin sıralama sonucuna göre yapıldı (Uygulama El Kitabı, sayfa 9) ver her bölümden en fazla 2 öğrenci seçildi. Dolayısıyla “vazgeçen” öğrenciler olması durumunda yedek listesinde olan iki bölüme eşit olanak sağlanacaktır.

Akademik takvime göre sınav dönemi olduğu için Oryantasyon Toplantısı için iki tarih belirlendi.

18 Mayıs Cuma    Saat: 14:00

22 Mayıs Salı       Saat: 14:00

Toplantı yeri Dışilişkiler binası 2. katta toplantı salonundadır.

Hangisi sizin için uygun ise lütfen erasmuspl@cu.edu.tr adresine katılacağınız toplantı tarihini belirterek e-posta ile bildiriniz. 18 Mayıs Cuma saat 12:00’ye kadar katılacağınız toplantı ile ilgili e-postayı göndermeniz gerekmektedir.

Final sınavlarınızda başarılar. 

Sonuçlar için tıklayınız.